Wil je een vakantie waar je volledig tot rust kan komen? Er zijn vakanties die alleen voor volwassenen bedoeld zijn. Kinderen zijn schatjes, maar ze hebben ook een enorme partij energie. Daarom is het niet zo raar dat steeds meer mensen graag een adults only vakantie boeken. En waarom zou je ook niet? Het is jouw vrije tijd. Als je die wilt besteden in een omgeving zonder drukke, luidruchtige kinderen, is dat je goed recht. Lees hier hoe een vakantie in een adults only-omgeving eruit ziet, en wat de voordelen er van zijn. 

Bekijk het aanbod van Landal Greenparks Bekijk het aanbod van Center Parcs

Jezelf weer helemaal opladen in een stressvrije omgeving

Als je in het dagelijks leven druk bent met werk, je gezin en je hobby’s, dan betekent vakantie voor jou: tot rust komen. Dat wil je dan graag doen in een prachtig vakantiepark in het binnenland of buitenland. Aan de rand van het zwembad, in je eigen stukje natuur, of in de leukste horecavoorzieningen. Lees de boeken waar je normaal niet aan toekomt. Werk aan je conditie in de sportfaciliteiten, of trek flink wat baantjes in het zwembad. En geniet samen met je partner van lang tafelen in de beste restaurantjes op of buiten het park. Je voelt dan gegarandeerd alle spanning verdwijnen als sneeuw voor de zon. Dan weet je weer wat echt vakantie vieren is.

Even geen kinderen rond je heen – heel normaal

Misschien ben je in het dagelijks leven dol op kinderen. Op vakantie kunnen kinderen, zeker die van anderen, snel op je zenuwen gaan werken. Ze zijn nou eenmaal dol op rennen, gillen, voetballen, met water spetteren en om ijsjes zeuren. Dat kan helaas best een wissel trekken op jouw rust en je humeur. Je hoeft echt geen kinderhater te zijn om daarom te kiezen voor een boeking op een park zonder (jonge) kinderen. En de aanbieders erkennen dat deze behoefte er is, en bieden steeds meer van dit soort vakanties aan. Zo vind je parken, hotels en andere accommodaties waar de minimumleeftijd 14, 15, of 16 jaar is.

Even een adults only vakantie om weer op te laden

Deze reizen zijn heel geschikt om een intiem samenzijn met je partner mee te maken en eindelijk tijd voor elkaar te hebben. Een weekendje weg zonder je eigen kinderen, met lekker uitslapen en genieten van fantastische uitjes en cuisine. Lever de kids bij opa en oma in en reserveer een weekendje voor elkaar. Dat is niet egoïstisch – het is zelfs heel gezond voor je relatie. Ook voor singles is zo’n arrangement perfect. Zeker harde werkers kunnen er aan toe zijn om een rustgevende vakantie tussen gelijkgestemden te beleven. Een adults only setting geeft je de kans om te genieten van de bar, volwassen entertainment en leuke mensen te leren kennen.

Tegen een uitstekend tarief een bungalow boeken

Onze aanbieders kunnen je een adults only accommodatie bezorgen tegen hele gunstige tarieven. Binnen en buiten Nederland hebben ze contacten die mooie kortingen aan hun klanten doorberekenen. Je kunt zo verblijven in de meest chique ingerichte bungalows en hotelkamers voor een bodemprijs. Kijk nu naar de actuele aanbiedingen en verheug je alvast op een vakantie met pure ontspanning.

Toch op zoek naar een andere bungalow?