Huur een vakantie bungalow met zwembad en dobber even lekker weg uit je drukke dagelijkse leven. Een bungalow of cottage met een zwembad in de buurt is een fantastische manier om genieten van je vrije tijd. Je geniet dan in een luxe huisje met alle voorzieningen die je nodig hebt om te ontspannen. Deze ervaring wordt helemaal bekroond als je je eigen privézwembad hebt. Er zijn zelfs cottages te huur die eigen jacuzzi’s en privésauna’s hebben. Dit is elk seizoen een heerlijke manier om vakantie te vieren. Is er een relaxte manier om je stress helemaal kwijt te raken? Dan moeten wij die nog leren kennen.

Bekijk het aanbod van Landal Greenparks Bekijk het aanbod van Center Parcs

Een vakantie bungalow met zwembad voor elk seizoen

Een huisje met zwembad komt uitstekend tot zijn recht in de zomer. Er is niks fijner dan in de heetste maanden van het jaar te kunnen zonnen en regelmatig een verkoelende duik te kunnen nemen in het zwembad. Schenk er en heerlijk drankje bij, leg er een badhanddoek of een matras er naast, en je dag is  rond.’s Avonds kun je met je gezin of vrienden met een drankje in je hand ontspannen naast of in het zwembad. Natuurlijk neem je een frisse duik in de open lucht het liefst in de warmere seizoenen. Maar ook midden in de lente, in de herfst en zelfs in hartje winter kan je een bungalow met zwembad boeken. Een overdekt zwembad is daarbij de kers op de taart. Hier ontspan je je in een lekker warm zwembad, terwijl buiten de wind giert en het pikdonker is. Of trek je terug in de heet opgestookte persoonlijke sauna en vergeet de winter. Ook de feestdagen vieren of gewoon even een weekendje er tussenuit in een bungalow met jacuzzi is natuurlijk mogelijk.

Boek een bungalow in een resort dichtbij of veraf

Vakantieparken die bungalows met zwembaden aanbieden vinden we door heel Europa. Ervaar de luxe die je thuis zelf niet hebt en boek er eentje in de buurt. Of combineer je welverdiende ontspanning met een bezoek aan een prachtig ander land. Ga bijvoorbeeld naar de kerstmarkten in Duitsland, of maak wandelingen door de Belgische Ardennen vanuit jouw eigen bungalow. Elk vakantiepark heeft zijn eigen voorzieningen en unieke omgeving. Het maakt niet uit waar je dus ook precies naartoe wilt of waar jij de goedkoopste deal kunt vinden. Er is ongetwijfeld een onderkomen te boeken dat helemaal aan jouw wensen voldoet.

De beste deals voor een huisje met zwembad vind je op deze pagina

Een verblijf in een vakantiepark hoeft niet duur te zijn. Natuurlijk wordt je verblijf in een bungalow met een zwembad goedkoper als je slim gebruik maakt van aanbiedingen. Kijk bijvoorbeeld naar last minute deals, promotieacties en slimme via-via boekingen. Onze aanbieders kunnen jou een geweldig uitstapje bieden tegen absolute bodemprijzen. Je maakt dan gebruik van voorzieningen die anders leeg zouden blijven – en daarom ontvang je een enorme korting. Lees snel wat de actuele status is van de aanbiedingen. En kijk of je meteen verliefd wordt op een van de vakantiehuisjes die je hier ziet.

Toch op zoek naar een andere bungalow?