Landal is één van de grootste ketens vakantieparken binnen Europa. Ooit is het begonnen als een Nederlandse onderneming, maar nu vind je de comfortabele parken in tien landen terug. Landal heeft zijn formule sterk afgestemd op de beleving van natuur. De parken zijn altijd in of bij een prachtig natuurlijk gebied gevestigd – geen wonder dat het bedrijf zich heeft omgedoopt tot Landal GreenParks. Vanuit een geriefelijke bungalow kom je zo helemaal tot rust in de zon en de wind. Of je nou kies voor een park aan zee, aan een groot meer, in het bos of in de bergen. Je geniet in elk park van de voorzieningen die je nodig hebt om stressloos op vakantie te gaan. Op deze website vind je bovendien de beste deals, waarmee zo’n reisje nog honderden euro’s goedkoper uit kan pakken.

Bekijk het aanbod van Landal Greenparks

In tien landen genieten van vertrouwde Hollandse kwaliteit

De parken van Landal Greenparks zijn ingericht om de kritische Nederlandse vakantieganger een eersteklas tijd te bezorgen. Daarom zul je nooit een vies huisje, ontbrekende faciliteiten of andere nare verrassingen tegenkomen. Zo kan jij je concentreren op je ontspanning, op dagtripjes en op samen met je familie of vrienden genieten van jullie vrije tijd. De parken zelf hebben sport- en spelfaciliteiten, een kids’ club, meerdere restaurants en snackbars en een zwembad. Bovendien zijn ze ruim opgezet, zodat je ongestoord kunt genieten.

Waar gaat de reis heen? Er is waarschijnlijk een park van Landal in de buurt

Europa is groot en gevarieerd. Heb jij al bedacht waar je volgende vakantie naartoe gaat? Je kunt vanuit een Landal Park de Engelse countryside bezoeken. Of op wintersport gaan en schnaps drinken in een berghut in één van de Alpenlanden. Hongarije en Tsjechië bieden een ervaring (en een prijsniveau) die voor veel Nederlanders nieuw zal wezen. Duitsland biedt een afwisselend landschap, waar je ultramoderne steden en lieflijke oude dorpjes vindt. Of zoek het dichter bij huis, en genieten van rust en vertrouwdheid in Nederland of België. Het enige wat overal hetzelfde is, is het vriendelijke personeel en de uitstekende bungalows van Landal.

Bekijk het aanbod van Landal Greenparks

Voor een laag tarief een vakantiehuisje boeken bij Landal Greenparks

Op deze pagina vind je speciale acties die je reis flink wat goedkoper kunnen maken. In elk vakantiepark zijn er altijd onderkomens die in bepaalde tijden leeg blijven staan. Bij Landal, met meer dan 90 parken en 15.000 vakantiehuisjes, zijn dat er heel veel. Natuurlijk is het voor het park beter als deze verblijven alsnog volgeboekt worden. Via onze aanbieders kan je dan ook hele hoge kortingen krijgen op jouw verblijf. Zo kan je een bungalow boeken met extra voorzieningen, zoals een sauna, ruime tuin of uitgebreide woonkamer. Voor tarieven waar je verder niets voor hoeft laten liggen. Ook de bungalows met basisvoorzieningen worden hier aangeboden met kortingen en zijn dus spotgoedkoop. Kijk meteen even naar de actuele deals. Wie weet zit er een prima huisje tussen in een land dat je altijd al eens wilde bezoeken. Het is je gegund – onze aanbieders staan klaar om je boeking vast te leggen. Op een topvakantie!

Toch op zoek naar een andere bungalow?