Als je gegarandeerd een leuke vakantie wilt voor een prima tarief, kies dan voor een verblijf op een Roompot-park. Er zijn meer dan 200 parken van deze populaire aanbieder door heel Nederland. Ook in België, Frankrijk en Duitsland vind je parken op de mooiste plaatsen. Huur daar een knus huisje of kampeerplek als onderkomen, terwijl je de omgeving verkent. Of kies voor een grote villa met alle extra voorzieningen die je thuis moet missen. Je vakantie kan bijna niet verkeerd gaan  – Roompot vakanties staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit, al meer dan 50 jaar lang. 

 

Bekijk het aanbod van Roompot

Een vakantie in een prachtige omgeving vol trekpleisters

De parken van de Roompot liggen altijd in een streek waar voor een vakantieganger van alles te beleven is. In de Duitse Eiffel, aan de Nederlandse kust of in het Franse binnenland. Vanuit het comfort van jouw vakantiehuisje kun je elke dag nieuwe uitjes beleven. Maak lange wandelingen langs de kust, door monumentale bossen of door het laaggebergte. Maak een citytrip en bezoek oude kerken of nieuwe winkelcentra. Beoefen je favoriete sporten, waar je thuis niet aan toekomt. Leer de leukste restaurantjes en de gaafste barretjes kennen. Of trakteer jezelf en de kinderen op een dagje plezier in een groot attractiepark of een dierentuin. Je kunt je vakantie helemaal beleven zoals je zelf wilt. Waar je van op aan kunt, is dat er aan het einde van de dag een goed ingericht en comfortabel vakantiehuisje op je wacht.

Huisjes met alle ruimte die je nodig hebt

Huisjes bij de Roompot zijn er in alle soorten en maten. Bijvoorbeeld als je met je partner een intieme vakantie voor zijn tweeën zoekt. Huur dan een romantisch huisje met een jacuzzi, sauna, groot bed en relaxte woonkamer. Ga je op reis met je hele familie of een grote groep vrienden? Ook daar zijn bungalows en villa’s voor. Daar staan alle bedden en banken om met z’n allen een leuke tijd te beleven. En dankzij de grote tuin, barbecue en TV vermaken alle mensen van het gezelschap zich. Je kan bij de Roompot exact het onderkomen regelen waar jij een topvakantie beleeft. Alle bungalows en huisjes zijn goed onderhouden en modern ingericht. Je vindt hier sowieso keukenapparatuur, witgoed en sanitair van een uitstekend niveau. Zodat jij in alle comfort van je vrije tijd kunt genieten.

Prima faciliteiten op Roompot vakanties

De parken van de Roompot zijn groot opgezet, ruim en goed onderhouden. Als je een dag geen zin hebt om attracties te bezoeken, blijf dan ontspannen in het park. Er zijn daar verschillende voorzieningen waarmee iedereen zich vermaakt. De kinderen leven zich helemaal uit in de speeltuin of het zwembad, en ook kunnen ze meedoen aan de activiteiten van Koos Kids Club. Jij kan je ontspannen in het groen, aan de oever van een meertje of van de zee. Heb je zin om iets actiefs te doen? Maak dan gebruik van de prima sportvoorzieningen die er op het park aanwezig zijn. En ook om lekker te eten hoef je niet op pad – op een Roompot-park vind je restaurants en andere horeca.

Toch op zoek naar een andere bungalow?