Een vakantie bungalow in de natuur is een verademing. Iedereen voelt zich fijner in het groen, in de wind en in de zon. De vakantiehuisjes die je kunt huren staan niet voor niets altijd op een prachtige plek. Hier geniet je vanuit het comfort van een luxe ingerichte bungalow van al het moois van het buitenleven. Daarbij heb je de keuze uit verschillende omgevingen. Een huisje direct aan het strand, aan een meer of in de bergen spreekt natuurlijk tot de verbeelding. Maar het hoeft niet te betekenen dat je alleen maar planten en bomen te zien krijgt. Een aantal van de mooiste bungalows bevinden zich in de buurt van grote steden en interessante attracties. En via een last minute deal kan je er voor een absolute bodemprijs verblijven.

Bekijk het aanbod van Landal Greenparks Bekijk het aanbod van Center Parcs

Raak al je stress kwijt in de zon en de wind

In de natuur zijn maakt mensen gelukkig, ontspannen en fit. Zeker met ons snelle moderne leven is het heel gunstig om regelmatig buiten te zijn. Als je daar in je dagelijks leven niet aan toe komt, kan je dit in één klap inhalen tijdens je vakantie. De omgeving van jouw vakantiebungalow is prachtig en rustig – precies wat je nodig hebt om tot jezelf te komen. Of je nou kiest voor een bungalow aan de zeekust, waar de zeewind al je spanning wegwaait. Of voor een bosrijke omgeving, vol met wilde dieren, geurige bloemen en groene bladeren. Ga in ons eigen land naar de heide, wandel langs rivieren of geniet van het boerenland. Op andere plaatsen in Europa vind je huisjes in bergdalen, in oeroude bossen en aan de Middellandse Zee. Kies jouw favoriete reisbestemming en geniet daar van alles wat de natuur je te bieden heeft.

Even terug naar de natuur – zonder dat je inlevert op comfort

De vakantiehuisjes op deze pagina zijn van een hoog niveau. Je hoeft niet bang te zijn dat je in een blokhutje verblijft. Deze bungalows zijn geriefelijk ingericht, met een ruime woonkamer en eersteklas sanitair. Natuurlijk kan je bungalows in elk gewenst formaat boeken. Zodat jouw hele vriendengroep of familie voldoende ruimte heeft om te slapen en te ontspannen. Maar ook als je er even gezellig met zijn tweetjes tussenuit wilt, zijn er kleine en intieme huisjes te huren. Waar je ook voor kiest, jouw onderkomen heeft prima voorzieningen, waardoor het als een tweede thuis voelt. Denk aan wifi, een open haard, een uitgebreide keuken en een ligbad. Luxe huisjes zijn vaak voorzien van een enorme tuin, een jacuzzi of sauna, of een eigen aanlegsteiger.

Ideale prijzen voor een vakantie bungalow in de natuur

Het hoeft helemaal niet kostbaar te zijn om een eersteklas natuurhuisje te boeken. Onze aanbieders hebben de mooiste kortingen doorberekend in hun offertes. Hier vind je prijzen waarvoor je geen andere dingen hoeft te laten staan. En het aanbod is enorm – welk mooi en oorspronkelijk gebied jou aantrekt, je vindt er hier sowieso een huisje. Kijk even verder. Je hoeft niet meteen te boeken – maar dromen over een natuurvakantie kan natuurlijk altijd!

Toch op zoek naar een andere bungalow?