Een vakantie bungalow aan zee is één van de beste manieren om een zomervakantie te beleven. En ook in andere seizoenen biedt een huisje aan het strand een bijzonder en knus verblijf. Met één stap de deur uit aan zee staan – zelfs een Nederlandse vakantie wordt daardoor iets magisch. Niet dat je natuurlijk persé in ons land hoeft te blijven. Bungalows aan zee vind je van Normandië tot Spanje, van Zuid-Frankrijk tot in Denemarken. Lees hier wat een week of weekendje in een bungalow jou bieden kan.

Bekijk het aanbod van Landal Greenparks Bekijk het aanbod van Center Parcs

Werk aan je tint en aan je stressniveau met een bungalow aan zee

De zee is een echte oerkracht, die mensen altijd al gefascineerd heeft. Het kabbelen van de golven, stuivend zand en de zeegeur inspireren en kalmeren. De afwisseling van eb en vloed helpt om jouw eigen inwendige ritme weer in balans te brengen. Na een verblijf aan zee zijn mensen rustiger, vrolijker en gezonder dan daarvoor. Of je nou actief gaat zwemmen en watersporten gaat doen, of alleen een prachtige bruine tint wil krijgen op je handdoek. Een vakantie naar zee is een heel welkome afwisseling van je drukke bestaan en stelt je in staat je om jezelf weer helemaal op te laden.

Een vakantiehuisje met alles wat je nodig hebt – en nog veel meer

Een bungalow boeken is letterlijk een tweede huisje op locatie krijgen. Vanuit het comfort van je bungalow kan je de omgeving verkennen, zonder op comfort in te leveren. Een bungalow die je via onze site boekt, geeft je altijd de basisvoorzieningen die je nodig hebt. Voldoende bedden, een prima sanitair, en een grote woonkamer waar al je gezinsleden of vrienden uitgebreid kunnen ontspannen. Maar ook alle apparaten waar je ’s avonds en overdag gebruik van wil maken. Zoals een koelkast, vriezer, wasmachine, vaatwasser, TV en internet. En verschillende deals laten je een huisje boeken met extra niveaus van weelde. Huur een huisje met een grote tuin waarin een loungeset, speeltoestellen en/of barbecue staan. Kijk naar een bungalow met ligbad, jacuzzi en zelfs een sauna in het koude seizoen. En huur een onderkomen met extra luxe zitkamer, open haard en thuisbioscoop voor extra gezelligheid en warmte.

Meer dan genoeg gelegenheid voor ontspanning en uitjes

Het strand en de zee bieden ongelofelijk veel manieren om een leuke tijd te beleven. Als je even klaar bent met luieren, ga je afkoelen in de spetterende golven. Of een potje tennis, voetbal of jeu de boules spelen. Je kinderen vermaken zich urenlang in de branding met het bouwen van zandkastelen en ravotten in zee. Geef ze een schepnet en laat ze kennismaken met het verborgen onderwaterleven. Of laat ze spelen met ballen, opblaasbootjes en leuke waterspelletjes. De omgeving van je bungalow biedt nog veel meer mogelijkheden. Lokale bezienswaardigheden, winkelcentra en attracties bijvoorbeeld. Ga verse vis eten uit een kraampje of geniet van a la carte dineren. En in elk seizoen is de bungalow een uitvalsbasis voor urenlange wandelingen over het strand, door de duinen en het bos. Als je na zo’n vakantie niet compleet relaxt thuiskomt, dan weten wij het ook niet meer!

Toch op zoek naar een andere bungalow?