Een bungalow in CenterParcs is beschikbaar in alle soorten en maten. CenterParcs is één van de beste ketens van vakantieparken in Europa. Elk park heeft verschillende soorten bungalows, appartementen en cottages. Jij kan zo exact het juiste vakantieonderkomen voor jou en je familie of vrienden boeken. Tegen een mooie prijs, want ook bungalows van CenterParcs zijn beschikbaar als last minute deal. Op deze pagina vind je een paar van de allermooiste aanbiedingen om een bungalow tegen een topprijs te boeken.

Bekijk het aanbod van Center Parcs

CenterParcs – de mooiste parken in binnen- en buitenland

CenterParcs is populairder dan ooit, en dat heeft goede redenen. Weinig andere vakantieparken bieden hetzelfde niveau van goede voorzieningen, luxe huisvesting en entertainment. Op het park zelf zijn alle faciliteiten aanwezig om een stressloze en aangename week of weekend mee te maken. Van prima horeca tot live shows, en van sporthallen tot een subtropisch zwembad. Bovendien zijn alle parken van de keten gelegen in een mooie omgeving waar voldoende te beleven valt voor de vakantieganger. Prachtige natuur, zeekusten en meren, en op kleine afstand vind je historische steden en populaire attracties.

Eersteklas bungalows met moderne inrichting

Op deze parken vind je geen oude, slecht onderhouden huisvesting. Elk huisje is in uitstekende kwaliteit en heeft de voorzieningen waar je niet zonder kunt. Wifi, een wasmachine, grote bedden, een flatscreen TV en alle nodige keukenapparatuur. Maar behalve deze basiszaken geeft een bungalow je nog veel meer. Boek een huisje dat een eigen speeltuintje of sauna heeft. Geniet van een open haard of van een vaste barbecue in de tuin. Boek een huisje dat als boomhut of sprookjespaleis is ingericht – geweldig voor jonge kinderen. En wat voor voorzieningen je verder kan bedenken. Het assortiment van cottages, bungalows en assortimenten is levensgroot, en voor elke wens of budget is er iets prachtigs beschikbaar.

Genieten van de uitstekende horeca van Center Parcs

Elk park heeft zijn eigen mix van horecavoorzieningen. Allemaal zijn ze van goede kwaliteit, en allemaal hebben ze een andere menukaart. Sommige parken hebben een grillroom, een tapasrestaurant of een pannenkoekenhuis. Andere hebben à la carte dineren en grootschalige buffetten. Bijna elk park heeft wel een snackbar, waar volwassenen en kinderen snel iets lekkers kunnen bestellen. En als je zelf iets heerlijks wilt klaarmaken in je eigen bungalow, dan is er op het park altijd een goede supermarkt aanwezig. Bovendien hoef je niet persé je bungalow uit om lekker te eten – je ontbijt en avondeten wordt op verzoek aan huis geleverd.

Een bungalow tegen bodemprijs boeken

Last minute deals zijn een manier waarop vakantieparken zoals CenterParcs onderboeking tegengaan. Zeker in het laagseizoen kan je met zo’n deal voor een perfecte prijs op vakantie. Maar ook in de lente en de zomer kan je vaak met hoge kortingen een bungalow boeken. Op deze pagina zie je de beste aanbiedingen van alle soorten huisjes die de keten in zijn parken heeft staan. Hierdoor kan jij genieten van een geweldige en comfortabele vakantie in CenterParcs. Bekijk snel of er nu actuele aanbiedingen zijn die jij wel ziet zitten. Misschien maak jij binnenkort een topvakantie mee!

Toch op zoek naar een andere bungalow?