Toe aan een heel nieuwe belevenis van je vakantie? Vacanceselect kan je dat bieden. Deze organisatie onderscheidt zich door de kwaliteit van zijn parken en campings. Hier heb je voorzieningen bij de hand die geen enkele andere maatschappij je kan bieden. Vacanceselect staat bekend om zijn vernieuwende verblijfsconcepten en is vooral sterk in speciale verblijfsopties op het gebied van glamping. Daarmee geniet je van het comfort van een hotel en het gevoel van kamperen. Een lodge, vakantiewoning of bungalow huren hoeft je hier bovendien geen rib uit het lijf te kosten. Via onze deals kan je tegen een prachtig tarief gebruikmaken van een uniek onderkomen in één van de mooiste gebieden van Europa.

Bekijk het aanbod van VacanceSelect

VacanceSelect: actief in meer dan tien Europese landen

Deze aanbieder geeft je toegang tot een groot aantal vakantieparken, campings en glampings in verschillende Europese landen. De enige constante is dat de kwaliteit van jouw onderkomen uitstekend is. Welke regio je ook wilt verkennen, wat je ook tijdens je vrije tijd wilt doen. Een Mediterraanse culinaire en culturele reis is snel geboekt op deze pagina. Op Majorca, Sardinië en Corsica ervaar je de zon, het klimaat en de beelden van het zuiden. Dichter bij huis vallen er even mooie gebieden te verkennen in de Franse Auvergne, het Duitse Zwarte Woud of de Luxemburgse Ardennen. Verder weg gaan kan ook: de parken strekken zich tot in vakantielanden in wording. Zoals de onverwacht mooie dorpen en steden van Kroatië en de natuurlijke schoonheid van Hongarije. Deze aanbieders heeft onderkomens beschikbaar in zeventien Europese landen.

Compleet nieuwe vakantieconcepten waar je nog jaren aan zult terugdenken

Hotelkamers en bungalows – je hebt het inmiddels allemaal wel gezien. Je bent toe aan iets compleet nieuws. Een verblijf dat je op een verrassende manier laat genieten van het buitenleven en weg van huis zijn. Als het even kan, zonder veel hoeven in te leveren op het gebied van comfort. Vacanceselect is de juiste organisatie om jouw behoefte aan iets nieuws te vervullen. Je kan op één van de selecte locaties verblijven in een lodge, stacaravan, safaritent of strandhuis. Deze originele concepten combineren de voordelen van een woonhuis met de pioniersgeest van primitief kamperen. Hoewel je hier de voordelen van een prima keuken, sanitair en elektronica hebt, sta je toch in één stap buiten. Ervaar hoe dicht je bij de natuur kunt komen, zonder dat je in de weer hoeft met gasbranders en opblaasmatjes. In deze glamping-accommodaties geniet je op een ongekend vrije manier van je vakantie.

Een glampingvakantie boeken voor een toptarief

Buiten het hoogseizoen zijn deze aantrekkelijke verblijven erg betaalbaar. Toch lever je niet in op kwaliteit. De tenten en lodges zijn goed geïsoleerd en bieden ook bij regen alle ruimte aan jouw gezin of vrienden. En ook in de zomermaanden kan je tegen uitstekende prijzen een verblijf ergens in Europa reserveren. Via last-minutedeals kan je gebruik maken van de onderkomens die anders leeg zouden komen te staan. Uiteraard scheelt je dat honderden euro’s op het uiteindelijke tarief. Nieuwsgierig geworden? Blader even op deze pagina voor de actuele aanbiedingen. Wedden dat je direct een stukje inspiratie vindt?

Toch op zoek naar een andere bungalow?